Konstrakta: Perem šiške i ne zanimaju me astronomske cifre

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 16:13

Konstrakta: "Perem šiške i ne zanimaju me astronomske cifre"

Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić Konstrakte, kao i na mnoga druga pitanja, odgovarala je srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji hrvatskom novinaru Aleksandru Stankoviću u emisiji "Nedeljom u dva".

O tajni njene zdrave kose

"I onda kad su kritične situacije kao ova sad, ja operem šiške i frizura je gotova. Šiške štede vreme", rekla je kroz smeh Konstrakta na početku emisije.

Koliko joj se život promenuo otkad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pobedila na srpskom takmičenju "Pesma Evrovizije 2022"

"U muzici sam dosta godina i ovaj tretman je znatno drugačiji. Odjednom, meni se daje ovo, daje mi se ruka, nose mi stvari... I to je ono što me na neki način muči. Tu spadaju i šamponi. Nude se velike pare za nešto za šta nisam sigurna da je opravdano. Pet hiljada evra, deset, 'ajde snimi ovo za dvadeset. I mislim da to nekako nije u redu. Ja još nisam počela da zarađujem na taj način, možda u nekom trenutku hoću, ali to je nešto što me muči, ceo taj "advertising" i koliko se novca tu troši."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.