Konstrakta: Ovo je epizoda broj dva, nije meni lako

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 03:02

Konstrakta: "Ovo je epizoda broj dva, nije meni lako"

Ana Đurić Konstrakta ponovo je svojim nastupom sa pesmom "Novo, bolje" na Pesmi za Evroviziju privukla veliku pažnju.

Predstavnica Srbije iz 2022. godine važi za jednog od favorita. Nastup koji je vrlo sličan onome koji smo videli pre dve godine izazvao je mnogo pozitivnih komentara, te jedan deo publike ne sumnja da će ona ponovo braniti boje Srbije na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. U to više sumnja Konstrakta.

"Ovo je epizoda broj dva, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novo, niti bolje", rekla je Konstrakta u kratkom obraćanju po završetku polufinala. Kako dodaje, možda se očekivalo da prođe dalje, ali "ona uvek sumnja".

"Nisam bila sto posto sigurna, ali eto. Imamo istoriju koju imamo, možda se zato očekivalo. Ja uvek u sve sumnjam, od jutra do sutra", navela je Konstrakta, koja je poslednja od izvođača izašla iz zgrade nakon polufinala.

U subotu se od 16 finalista bira onaj koji će dobiti kartu za Malme, gde se u maju održava 68. izbor za Pesmu Evrovizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.