Koja li je tajna DVA BELEGA na licu? Konstraktini MLADEŽI otkrivaju IME pobednika Pesme za Evroviziju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 15:46

Koja li je tajna DVA BELEGA na licu? Konstraktini MLADEŽI otkrivaju IME pobednika Pesme za Evroviziju?

Da li se u ovim skrivenim porukama zapisano ime evrovizijskog predstavnika?

Kako su predstavljeni izvođači, ali i pesme koje ulaze u uži krug izbora za domaćeg predstavnika na Evroviziji 2023. koja će se održati u Liverpulu, maja ove godine, javnost ne prestaje da preslušava numere i nagađa ko je najbolja solucija, koja bi uspešno odbranila srpsku zastavu.

Standardi su visoko postavljeni obzirom da je prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila najzapaženiji izvođač, što i nagrada koju je dobila od evrovizijske publike potvrđuje, koja je osvojila visoko 5. mesto.

Na svom Instagram profilu, dala je svoj sud o potencijalnom predstavniku Savi Peroviću, istakavši da ih jedan detalj spaja, te da upravo na osnovu toga sudbina poručuje da je možda on pravi izbor za Liverpul.

Ana je autentična ne samo u audio izdanjima, jer činjenica je da su tekstovi, kao i muzika umetnice avangardni, ali jednako autentičan je i Konstraktin vizuelni identitet, sa akcentom na dva detalja koja krase njeno lice.

Konstrakta je podelila fotografiju koja dokazuje da sa Savom deli istu poziciju mladeža na licu, koji su upravo Anin zaštitni znak, koji je dodatno čini unikatnom.

Savo Perović, otkako je pesma koja je nastala u saradnji sa Ivanom Rašić, poznatijom pod pseudonimom Sajsi MC, odmah se izdvojio kao favorit. Da li će publika deliti mišljenje Konstrakte i da li zaista vidi bilo kakvu povezanost sa pomenutim pevačem, saznaćemo na finalnoj večeri Pesme za Evroviziju početkom marta, kada će dati svoj konačni sud.

A kako je izgledao prošlogodišnji spektakularni nastup Ane Đurić Konstrakte na velelepnoj sceni Evrovizije u Torinu, gde je celokupna dvorana bila na nogama i pevala u glas sa srpskom predstavnicom, pogledajte u nastavku teksta.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.