Kladionice predviđaju ovoj zemlji bivše Jugoslavije sigurnu POBEDU na Evroviziji u Malmeu: Na prvom je mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:39

Kladionice predviđaju ovoj zemlji bivše Jugoslavije sigurnu POBEDU na Evroviziji u Malmeu: Na prvom je mestu

Stara dama već odušebljena ovim hitom

Švedski grad Malme biće ove godine domaćin 68. takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Švedska je pobedila na prošlogodišnjem takmičenju u Liverpulu, a Malme, priobalni grad na jugu skandinavske zemlje treći put u istoriji biće domaćin manifestacije na kojoj se bira najbolja evropska pesma.

Srbija svog predstavnika bira sutra, a među favoritima za pobedu se nalaze Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo", Zorja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Lik u ogledalu",  Konstrakta "Novo, bolje" i Teja Dora "Ramonda". Predstavnika će da odredi i glasovi publike i galsovi žirija.

Većina zemalja je do sada izabrala svog predsatvnika, a među njima je i Hrvatska. Susedna zemlja je svog predstavnika tradicionalno birala na Dori, gde su prošle nedelje izabrali Bejbi Lazanju sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim". Ovaj nastup oduševio je publiku i žiri, te dobio najviše bodova.

Ovaj bend je vrlo brzo izbio na prvo mesto na kladinicima i na ovaj način prestigao dosadašnje favorite Ukrajinu.

Kladionica daje 14 posto šanse da Hrvate osvoje prvo mesto, a isto toliko daju i Ukrajini. Na trećem mesto se nalazi Island, a za njim slede Italija i Belgija.

Srbija, iako još uvek nije izabrala predstavnika, nalazi se na 25. mestu.

Srbija Danas/T. M.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.