Karleuša: RTS baca pare na gluposti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša: RTS baca pare na gluposti

Pevačica osula paljbu po Beoviziji i mogućim učesnicima na Eurosongu, kaže da se brukamo svake godine.

Nakon što je RTS objavio zvaničnu listu izvođača koji će nastupiti ove godine na Beoviziji, oglasila se Jelena Karleuša komentarišući da je ovo "još jedan u nizu propalih projekata RTS-a".

- Festival je smišljen kako bi se novac trošio na nešto što neće uroditi plodom. Ljudi koji se bave Eurosongom ne žive u 2018. godini, već u prošlom vremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Iz druge su priče i tim poslom treba neko drugi da se bavi, neko ko prati svetske trendove. Brukamo se iz godine u godinu, a narod daje pare za te budalaštine. Ipak nije ovo prvi put da se novac srpskog naroda troši na gluposti - rekla je Karleuša za beogradske medije.

Njeno mišljenje deli i prvi čovek Grand produkcije, Saša Popović.

- Kada sam video spisak takmičara, odmah mi je bilo jasno da bi Jelena Karleuša bila pravi čovek za taj posao. Ona je jedini izvođač sa ovih prostora koji bi Srbiju predstavio na pravi način na Eurosongu. Od pesme 'Cipela', šaljemo nepoznate izvođače, a ovi sa RTS-a tvrde da su to kvalitetni kandidati. Već sedam-osam godina se polemiše o tome da Karleuša predstavlja Srbiju i oni uvek kažu da nije advekvatna. Ne znam zašto joj ne daju šansu, pa da vidimo ko je u pravu. Mislim da bi tamo napravila džumbus - smatra Popović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.