Izvor: Pančevac-online.com, 26.Apr.2023, 20:29

KRALJ ČARLS SA SUPRUGOM PREDSTAVIO EVROVIZIJSKU SCENU Kamili se najviše dopala srpska scenografija! FOTO i VIDEO

Britanski kralj Čarls sa suprugom Kamilom danas je svečano predstavio scenu na kojoj će se održati ovogodišnja „Pesme Evrovizije“ u Liverpulu. Nakon toga su obišli dvoranu, a izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se supruzi kralja najviše dopala scenografija predstavnika Srbije Luka Bleka.   View this post on Instagram   A post shared […] The post KRALJ ČARLS SA SUPRUGOM PREDSTAVIO EVROVIZIJSKU SCENU Kamili se najviše dopala srpska scenografija! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kralj Čarls sa suprugom Kamilom predstavio scenu Evrovizije, a kraljici se naročito dopala scenografija za nastup Luka Bleka

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Britanski kralj Čarls i kraljica Kamila imali su čast da javnosti predstave scenu na kojoj će nastupati ovogodišnji učesnici „Pesme Evrovizije“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.