KLADIONICE GORE zbog nje! Evropa poludela za Loreen na Evroviziji, a prva je pokrenula DLAKAVI trend

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 20:57

KLADIONICE "GORE" zbog nje! Evropa poludela za Loreen na Evroviziji, a prva je pokrenula DLAKAVI trend

Švedska predstvanica na Eurosongu velika je zvezda u svojoj zemlji, a pamte je i po nehotičnom pokretanju trenda koji se nije svideo svima.

Evrovizija 2023 se ove godine održava u Liverpulu u Velikoj Britaniji, a naš predstavnik Luke Black će u finalu, koje se održava večeras, nastupiti pod rednim brojem 5.

Iako je nakon polufinala mnogima postao favorit Luka se na kladionicama ne kotira naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro, pa tako zauzima 23. mesto, od 26 zemalja, dok je Švedska na prvom mestu na kladionicama.

Na prvom mestu  s 53 posto šanse da pobedi nalazi švedska predstavnica Loreen s pesmom ‘Tattoo’.

Loreen je već poznato ime, ne samo u rodnoj Švedskoj, već i među fanovima Eurosonga na kojem je već odnela pobjedu 2012. kad je izvodila pesmu ‘Euforia’, a puno govori i činjenica da se spominje kao favorit prakti;no otkako je objavljeno da će ponovo predstavljati svoju zemlju. Pobedi li ovaj put, biće tek drugi izvođač u istoriji kojem je uspelo dvaput da odnesu pobedu na Evorviziji. Dosad je to jedino napravio irski kantautor Džoni Logan, koji je pobedio 1980. i 1987.

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Prvo ime 39-godišnje švedske muzičke zvezde je Lorine Zineb Nore Talhaou, a proslavila se 2004. nakon što je 2004. osvojila četvrto mesto u showu ‘Švedska traži idola’. Već je sledeće godine objavila prvi singl ‘The Snake’.

Loreen se ne bavi samo muzikom, već je poznata i kao voditeljka, producentkinja i rediteljka rijaliti showova. O njoj se puno pričalo i nakon što je nakon što je 2012. izabrana za predstavnicu na Evorviziji, nehotično pokrenula trend pokazivanja neobrijanih pazuha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.