Sajsi MC u društvu pobednice PZE FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 09:15

Sajsi MC u društvu pobednice PZE FOTO

Prava bura se digla u javnosti nakon održanog festivala Pesma za Evroviziju 2024. protekle nedelje.

Na meti "hejtera" najviše se našla reperka i autorka Sajsi MC, i to jer je, na posletku drugoplasiranoj Breskvici za pesmu "Gnezdo orlovo" dala ni manje ni više nego 0 poena. Ona je od tada na meti korisnika društvenih mreža, a rekla je i kako je morala da angažuje advokata da svemu tome stane na put.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ona je sada viđena u društvu pobednice Teya Dore, što govori o njihovom dobrom odnosu. U njihovom društvu na jednom sinoćnjem događaju našle su se još dve učesnice PZE, Konstrakta i Iva Loren o čemu svedoči video snimak koji je reperka objavila na Instagramu.

Podsetimo,na ovogodišnjoj PZE pobedila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja je bila i favorit naše reperke, i ona će nas predstavljati u maju, u Švedskoj na ovogodišnjem Eurosongu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.