Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2023, 20:10

Italijanski zavodnik sa Evrosonga ne liči na sebe, ljudi se u neverici pitaju šta mu se desilo (FOTO)

Pevač benda „Maneskin“, Damijano David zaveo je žene širom sveta nakon što se pojavio na Evroviziji sa numerom „Zitti e buoni“.
David, kao i ostatak grupe za kratko vreme ostavrili su neverovatan uspeh, što je rezultiralo time da su danas jedan od najpopularnijih bendova na svetu.
Damjano je svojom neformalnošću, samopouzdanjem i hrabrošću da prikaže muškost u drugačijem svetlu ostvario veliki trag u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svetu muzike i mode, međutim, promena na njemu je očigledna, prenosi Telegraf.
Pored toga što su poznati po ekstravagantom stilu, Damjano je i te kako smršao, te se mnogi pitaju šta mu se dogodilo.
„Šta se dogodilo sa ovim likom u roku od tri godine, preneražena sam“, napisala jedna korisnica Tvitera uz fotografije i izazvala brojne komentare ispod objave.
Šta se dogodilo sa ovim likom u roku od tri godine preneražena sam pic.twitter.com/gIN4pbpDac
— Cerebry (@UbiMePrejakaRec) April 13, 2023

Žene su sekle vene za njim posle Evrovizije, lepi Italijan se sada potpuno razgolitio (VIDEO)
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.