I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: Prevara

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 14:27

I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: "Prevara"

Reakcije na neočekivani ishod nastupa predstavnice Albine Grčić (22) na sinoćnoj prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u kojoj nije uspela da prođe u finale ovog muzičkog takmičenja dolaze i od predsednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Naime, njega su danas u Međimurju prilikom obilaska firmi upitali da prokomentariše ovo takmičenje, a on je to rado učinio i usput ohrabrio pevačicu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

"U engleskom rečniku kraj reči fraud (prevara) piše Eurosong. Glavu gore, pred našom pevačicom Albinom je ozbiljna karijera", rekao je predsednik Milanović.

Podsetimo, nakon što se nije plasirala u finale ovogodišnjeg Evrosonga, iz Roterdama se video-porukom javila 22-godišnja pevačica.

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo 'brutalni' i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo srećni. Iduće godine Dora će imati šou koji svet nije video", rekla je Albina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.