I ovu Evrovizuju ćemo pamtiti po komentarima Duške Vučinić! (video)

Izvor: Svet, 15.Maj.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ovu Evrovizuju ćemo pamtiti po komentarima Duške Vučinić! (video)

Iako je predstavnica Srbije zauzela tek 18. mesto na sinoć završenom “Evrosongu”, niko ništa ne može da zameri Sanji Vučić koja je sjajno pevala i zapaženim nastupom privukla veliku pažnju svetske javnosti. Međutim, po mišljenju mnogih, najlošiji deo ekipe RTS-a koja je realizovala prenos “Evrovizije” je bila voditeljka Duška Vučinić Lučić koja je nizom grešaka i lapusa “uveličala” spektakl u Stokholmu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << frameborder="0" allowfullscreen>

Bez obzira na različite muzičke ukuse, svi se slažu u jednom – Sanja Vučić je dala sve od sebe, imala je fantastične nastupe i u polufinalu i u finalu. Takođe, niko ne može da prigovori ni njenim glasovnim mogućnostima, budući da je Sanja većini pevača koji su bili bolje plasirani od nje, zadala domaći zadatak.
Sa druge strane, ponovo, kao i prethodnih godina, jedna od najslabijih karika je bila Duška Vučinić Lučić. Jer, dešavalo se da, dok voditelji pričaju na sceni na engleskom, nema prevoda, i kao da se podrazumeva da svi gledaoci govore engleski jezik.
U situaciji kada čudni sistem glasanja zbunjuje sve, očekivalo se da Duška, kao dugogodišnji pratilac “Evrosonga”, objasni gledaocima kako se glasa, ali izgleda da su i njoj propozicije bile nejasne, pa je svojim “pojašnjenjima” samo povećala opštu konfuziju. A o sistemu glasanja nije imala pojma.
Osim elementarnih gramatičkih grešaka, poput onih da se trojica muškaraca nazivaju “njih troje”, usledile su i materijalne greške – od tankih informacija o pojedinim učesnicima, uz standardne ironične komentare, do konstatacije da je Srbija na kraju bila na 17. mestu, iako je Sanja Vučić, u stvari, bila 18, piše telegraf.rs.
Na kraju, Duška je čestitala ruskoj predstavnici što su mnogi protumačili kao čestitku na pobedi. E, sad, problem je u tome što je pobedila Ukrajina, a ne Rusija, i što je ruski predstavnik, a ne predstavnica, bio Sergej Lazarev.
frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

I ovu Evrovizuju ćemo pamtiti po komentarima Duške Vučinić! (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2016

Iako je predstavnica Srbije zauzela tek 18. mesto na sinoć završenom “Evrosongu”, niko ništa ne može da zameri Sanji Vučić koja je sjajno pevala i zapaženim nastupom privukla veliku pažnju svetske javnosti. Međutim, po mišljenju mnogih, najlošiji deo ekipe RTS-a koja je realizovala prenos...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.