I Premijer želi pobedu: Vučić na društvenim mrežama poslao podršku Bojani Stamenov!

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Premijer želi pobedu: Vučić na društvenim mrežama poslao podršku Bojani Stamenov!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, našoj predstavnici na “Evrosongu”, Bojani Stamenov poželeo je pobedu i da vrati to takmičenje u Srbiju.
“Nisam u mogućnosti da u subotu uveče prisustvujem finalu “Evrosonga”. Svim srcem želim da Bojana Stamenov pobedi i vrati “Evroviziju’ u Srbiju”, napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.
@SerbianPM Puno hvala na podršci. Daću sve od sebe! #Eurovision2015 #srb
— Bojana Stamenov (@BojanaStamenov) >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << May 22, 2015

Bojana Stamenov se u finalnoj večeri, u subotu, predstavlja pod rednim brojem 8 a mnogi od nje očekuju samo jedno – pobedu. Sudeći po komentarima koje pišu razni svetski novinari i po ovacijama koje dobija pri svakoj njenoj pojavi, možemo reći da je upravo ona jedan od favorita ovog muzičkog takmičenja. I Bojana je u više navrata izrazila nadu da će iduće godine domaćin Evrovizije biti Beograd. Budimo uz nju u subotu od 21 čas i nadajmo se najboljem!
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I premijer želi pobedu: Vučić na društvenim mrežama poslao podršku Bojani Stamenov!

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, našoj predstavnici na “Evrosongu”, Bojani Stamenov poželeo je pobedu i da vrati to takmičenje u Srbiju...“Nisam u mogućnosti da u subotu uveče prisustvujem finalu “Evrosonga”. Svim srcem želim da Bojana Stamenov pobedi i vrati “Evroviziju’ u Srbiju”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.