I, ONI su prošli u FINALE, Srbija u nedelju bira PREDSTAVNIKA Eurosonga!

Izvor: Story, 01.Mar.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I, ONI su prošli u FINALE, Srbija u nedelju bira PREDSTAVNIKA Eurosonga!

Večeras je održano drugo polufinale ovogodišnje “Beovizije”, a šest takmičara dobilo je priliku da prođe u finale, koje se održava za vikend, kada će naša zemlja dobiti predstavnika na Eurosongu…   U finale su, iz drugog polufinala “Beovizije”, otišli Nevena Božović, koja će nastupiti pod rednim brojem 8, potom grupa “Majdan”, koja će pevati druga ... The post I, ONI su prošli u FINALE, Srbija u nedelju bira PREDSTAVNIKA Eurosonga! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NJIH 12 JE NA KORAK DO EVROVIZIJE: Na drugom polufinalu BEOVIZIJE sužen izbor mogućeg predstavnika NA EVROVIZIJI

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2019

Održano je i drugo polufinale ovogodišnje “Beovizije”, a šest takmičara dobilo je priliku da prođe u finale, koje se održava za vikend, kada će naša zemlja dobiti predstavnika na “Evrosongu”. U finale su, iz drugog polufinala “Beovizije” otišli Nevena Božović, koja će nastupiti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.