I Marija Šerifović u medijskoj ćutnji, a evo i zašto (FOTO)

Izvor: S media, 05.Sep.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Marija Šerifović u medijskoj ćutnji, a evo i zašto (FOTO)

Mnoge naše poznate face (naročito pevačice) bile su u medijskoj ćutnji. Međutim i tada, koristile su društvene mreže kako bi podelile koju informaciju sa svojim fanovima. Da li će to biti slučaj i sa pobednicom Eurosonga?

-Dragi moji... Novi dan, nova nedelja, novi zadaci, nove pobede... Neko vreme me neće biti sa vama jer želim da se u potpunosti osamim, pustim kreativnosti da uradi svoje... Nadam se da će vam se svideti ono što sledi, napisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Marija Šerifović na svom Fejsu i dodala:

- Dok se ne vratim potpuno novi sajt vama na raspolaganju. Od vas očekujem predloge i sugestije na forumu sajta. Veliki pozdrav!!!

*** Progovorila: Marta Savić uporedila Sandru Afriku sa životinjom

*** Okršaj "Survajvera": Nikola Šoć "prozvao" Vladu Vuksanovića

*** Hoće li postati nova Koko: I Dunja Ilić ima "posao" na Tviteru

Izvor: S media, Foto: marijaserifovic.eu
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.