Hrvatska više nije najveći favorit za pobedu na Evroviziji! Ko je napravio obrt!

Izvor: Svet plus, 01.Apr.2024, 12:03

Hrvatska više nije najveći favorit za pobedu na Evroviziji! Ko je napravio obrt!

Pesma Evrovizije se bliži, a uveliko se spekuliše ko će biti pobednik najpopularnijeg muzičkog festivala u Evropi. Hrvatska više nije najveći favorit za pobedu na Evroviziji! Evo ko je napravio veliki obrt!
Mesecima ubedljivi favorit na kladionicama za pobedu na Pesmi Evrovizije je bio predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja.
Ipak, sada su mnogi fanovi Evrovizije ostali u šoku kada se situacija promenila, a pesma „Rim Tim Tagi Dim“ dobila žestoku konkurenciju.
Sve do sada na drugom mestu je bila Ukrajina, a sada je na ovo mesto, gotovo izjednačena sa Hrvatskom, isplivala Švajcarska.
Švakcarski predstavnik Nemo i njegova pesma „The Code“...
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Hrvatska više nije usamljeni favoriti za pobedu na Evroviziji, pridružila joj se i ova zemlja

Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2024

Pesma Evrovizije se bliži, a uveliko se spekuliše ko će biti pobednik najpopularnijeg muzičkog festivala u Evropi.. Već mesecima ubedljivi favorit na kladionicama za pobedu na Pesmi Evrovizije je bio predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja.. Međutim, sada su mnogi fanovi Evrovizije ostali u šoku kada...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.