Hrvatska pevačica se takmiči na našem izboru za Evroviziju: Nadam se da ću predstavljati moju Srbiju

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:26

Hrvatska pevačica se takmiči na našem izboru za Evroviziju: Nadam se da ću predstavljati moju Srbiju

Na srpskom takmičenju Pesma za Evroviziju ove godine učestvuje i jedna hrvatska pevačica.

U pitanju je Martina Vrbos, koja ističe da muzika ne bi trebalo da poznaje nikakve granice.

"U 21. veku muzika ne bi trebalo da poznaje granice, loše komentare ima manjina, oni koji se u ovoj situaciji nisu snašli", rekla je Marina novinarima pre početka PZE , a potom prokomentarisala i ovogodišnjeg hrvatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavnika, Baby Lasagnu.

"Jako mi se sviđa Baby Lasagna i taj vajb. Nadam se da ćemo se sresti u Malmeu, dok ja predstavljam moju Srbiju, a on moju Hrvatsku. Što se tiče ostalih takmičara na Dori, verujem da će se potruditi sledeće godine da izaberu još bolje takmičare, ali je ove godine Baby Lasagna odličan izbor", rekla je Marina za b92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.