Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2024, 10:35

Hrvatska pevačica koja želi da predstavlja Srbiju na Evrosongu podigla 3 prsta: “Od večeras sam Srbos”

Velika prašina se podigla oko hrvatske pevačice Martine Vrbos, koja se takmiči u “Pesmi za Evroviziju”, ali kako bi pretstavljala Srbiju.
Martina je ranije istakla da se prijavljivala i za hrvatsku Doru, ali da nikada nije prošla, pa se oprobala u našoj zemlji.
U emisiji “Ami G šou”, gde Martina večeras gostuje, pevačica je nakon najave voditelja podigla tri prsta i poručila da je od večeras mogu zvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Martina Srbos, a ne Vrbos, kako se preziva.
Njen potez su svi u studiju i publika podržali aplauzom, prenosi Telegraf.
Hrvatska pevačica rešena da predstavlja Srbiju na Evroviziji: “Pobediću iz inata!”

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Hrvatica pokazala tri prsta u emisiji: "Zovite me Martina Srbos, ne Vrbos"

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Hrvatska pevačica Martina Vrbos, koja je nedavno objavila numeru sa kojom će se takmičiti na izboru srpskog predstavnika na Evroviziji, naišla je na veliki broj kritika...Martina je u nekoliko oglašavanja odgovorila na komentar "kako Hrvatica da predstavlja Srbiju", i objasnila da ima srpsko državljanstvo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.