Hrvatska pevačica PODIGLA TRI PRSTA, želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji: Od sad se prezivam SRBOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 02:33

Hrvatska pevačica PODIGLA TRI PRSTA, želi da predstavlja Srbiju na Evroviziji: "Od sad se prezivam SRBOS"

Muzika, iznad svega!

Martina Vrbos (39) iz Rijeke se takmiči na domaćem izboru za "Evroviziju", koji se održava krajem meseca. Iako je udata u Srbiji, čitavu deceniju živi u Beogradu i ima naše državljanstvo, Martinu su pojedini napali na društvenim mrežama što ne pokuša prvo da predstavlja Hrvatsku, a onda neku drugu zemlju.

Martina se tim povodom nedavno oglasila otvorenim pismom.

- Ja sam Martina Vrbos, umetnica, pevačica. Da li ste znali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da umetnici nemaju poreklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Da li ste znali da umetnici ne znaju ni za boju kože? Da li ste znali da je umetnicima u muzičkoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vreme je da svi shvate da (potencijalno) Srbiju na "Evroviziji" u Malmeu neće predstavljati Hrvatica, već pevačica, umetnica, koja je u klubu "Quincy Jones" pevala pred velikim muzičkim imenima u publici i nisu me pitali ko sam i odakle sam. Sada vi meni recite ko sam ja i ko će, u slučaju da pesma "Da me voliš" pobedi, predstavljati Srbiju u Malmeu - napisala je ona tada, a onda ponovo šokirala javnost pojavljivanjem u emisiji kod Ognjena Amidžića.

- Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos - rekla je pevačica nakon najave voditelja i podigla tri prsta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.