HRVATSKI PREDSTAVNICI NAPRAVILI HAOS NA EVROVIZIJI: Na mrežama zahtevali njihovu diskvalifikaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 22:23

HRVATSKI PREDSTAVNICI NAPRAVILI HAOS NA EVROVIZIJI: Na mrežama zahtevali njihovu diskvalifikaciju!

Najšolkantniji nastup imale su komšije!

67. po redu izdanje prestižnog evropskog takmičenja "Evrovizija" je počelo. Svi fanovi širom Evrope, ali i Australije i ostatka sveta su sa nestrpljenjem čekali ovaj trenutak.

Predstavnici Hrvatske, kontroverzna grupa "Let3", pojavili su se na ceremoniji otvaranja ovogodišnje "Evrovizije" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u, kako kažu, pomno biranim kreacijama, u vidu suknji, gaćica i dokolenica.Njihov performans proglašen je definitivno najšokantnijim.

Imali smo prilike da vidimo uniforme, muške suknje, rakete, a nastupom i pesmom su, kako su pričali ranije, hteli da pošalju poruku protiv rata na "Evroviziji".

Šareniš, kape sa nazivom numere "Mama šč!", animacije na video bimu, sve je to bilo sastavni deo nastupa grupe "Let 3".

Na nedavno održanom "tirkiznom tepihu" na otvaranju takmičenja oni su imali ogrtače sa bojama hrvatske zastave, dok je jedan član grupe Zoran Prodanović Prlja nosio ortač sa bojama Ukrajine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.