(HIT VIDEO) POGLEDAJTE KAKO FAN MARIJE ŠERIFOVIĆ IZ FINSKE PEVA NJENU MOLITVU! Šokirala je čak i pobednicu Evrovizije!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(HIT VIDEO) POGLEDAJTE KAKO FAN MARIJE ŠERIFOVIĆ IZ FINSKE PEVA NJENU MOLITVU! Šokirala je čak i pobednicu Evrovizije!

Marija se nedavno vratila u glavni grad Finske, u koji je stigla promotivnim letom “Er Srbije” i gde je održala mini koncert.
Na mestu najvećeg uspeha u karijeri Marija je doživela najprijatnije moguće iznenađenje kada je upoznala devojku, koja je njen ogromni fan. Finkinja se, isprva stidljivo, pridružila Mariji i bendu, a onda uzela mikrofon i otpevala “Molitvu”…
(FOTO) “ER SRBIJA” OSVAJA NOVE DESTINACIJE! Juče zvanično otvorena avio-linija Beograd-Helsinki! Viši >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << menadžer korporativnih poslova “Er Srbije” Nikola Vukomanović poklonio joj je avionsku kartu ove kompanije za bilo koju destinaciju sveta, a gošća je priznala da će je rado iskoristiti da poseti upravo Srbiju!
Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.