HIT! Učenik CITIRAO Konstraktu na pismenom, pa dobio NEGATIVNU ocenu - evo i koji STIH je upotrebio

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2022, 10:14

HIT! Učenik CITIRAO Konstraktu na pismenom, pa dobio NEGATIVNU ocenu - evo i koji STIH je upotrebio

Bruje društvene mreže

Konstrakta je, nakon pobede na "Pesmi za Evroviziju 22", postigla veliku popularnost, a njena pesma "In Corpore Sano" postala je hit širom regiona.

Na društvenoj mreži TikTok pojavila se objava jednog učenika koji je na pismenom iz srpskog jezika napisao stih iz Konstraktine pesme, nakon čega je dobio jedinicu.

On je na temu "Umetnost je most koji spaja vremena i narode" na papiru napisao "umetnica mora biti zdrava", nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je dobio nedovoljnu ocenu.

Konstrakta se, inače, svakodnevno priprema za nastup na najvećem muzičkom takmičenju, a danas je pozvala evrovizijske fanove da posebno obrate pažnju na tekst njene numere.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Učenik citirao Konstraktu na pismenom, dobio keca VIDEO

Izvor: B92, 27.Mar.2022

Konstrakta je posle pobede na "Pesmi za Evroviziju 22", postigla veliku popularnost, a njena pesma "In Corpore Sano" postala je hit širom regiona...Na društvenoj mreži TikTok pojavila se objava jednog učenika koji je na pismenom iz srpskog jezika napisao stih iz Konstraktine pesme, a nastavnica mu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.