Gore mreže zbog Dragane Kosjerine, voditeljka zgrozila izdanjem: Na koga liči ovo? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:26

"Gore mreže" zbog Dragane Kosjerine, voditeljka zgrozila izdanjem: "Na koga liči ovo?" FOTO/VIDEO

Prvo finale izbora za pesmu Evrovizije je završeno, ali ne i duhoviti komentari na račun odevne kombinacije voditeljke takmičenja Dragane Kosjerine.

Podsetimo, ona je za za prvo polufinalno veče odabrala metalik haljinu koja ističe njenu zavidnu figuru, kombinujući je sa crnim čarapama i metalik čizmama u istom maniru kao i toaleta.

Većini se nije svideo njen modni izbor, a komentari na društvenoj mreži Eks (bivši Tviter) su počeli da se ređaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od početka, pa do samog kraja takmičenja.

Jedan od korsnika gorepomenute mreže je odevnu kombinaciju lepe voditeljke uporedio sa kostimom ukrajinske predstavnice na Evroviziji iz 2007. godine - sa Verkom Serdučkom.

A onda su se ostali korisnica "Eksa" nadovezali svojim komentarima...

"Pa bravo! Tačno. Pitala sam se na koga mi liči", "To je to", bili su samo neki...

Ali tu nije kraj...

Lepa Dragana Kosjerina je, uprkos, svojoj odevnoj kombinaciji za prvo polufinalno veče za pesmu Evrovizije pobrala simpatije publike. Čini se da njenu prirodnu lepotu ne može ništa da ospori, pa čak ni ova metalik mini-haljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljudi poludeli, otkriven identitet Mikija minotuara: Zahtevaju da vode program sa Kosjerinom FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:46

Prvo polufinalno veče za pesmu Evrovizije je završeno, a osam finalista je izabrano. Iako Ivana Vladović sa numerom "Jaka" nije prošla u finalnom krugu takmičenja, njeno pojavljivanje je ostavilo veliki utisak na publiku...Ona je zbog svog sinoćnjeg nastupa postala prava senzacija na društvenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.