Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 20:54

Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO

Nakon prvog polufinala Pesme za Evroviziju, osmoro takmičara plasiralo se u finale, gde će se boriti da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Malmeu. Među njima je i Hristina Vuković, sa kompozicijom “Bedem”.

Ova kantautorka privukla je veliku pažnju i gledalaca i medija nakon efektnog nastupa, a nakon što je prošla u finale, o njoj se još više priča. Sama je pisala tekst i muziku, dok je u izradi pomogao i Andreja Stojić, član “Nevernih beba”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zbog zanimljivog kostima, ali i efektnog nastupa, Hristina je i te kako prvukla pažnju, te, bi sudeći po reakcijama nakon prve takmičarske večeri, ona mogla da se nađe u konkurenciji za visok plasman na takmičenju. Neke je podsetila i na prošlogodišnju pobednicu Evrovizije, Lorin, a na društvenim mrežama korisnici navode da je upravo ona "iznenađenje večeri".

Nakon nastupa, Hristina je rekla da je veoma zadovoljna svojim predstavljanjem i nije krila oduševljenje u bekstejdžu.

“Mnogo mi je drago da su ovakve reakcije. Ovo je višenedeljni rad mog tima i mene”, kazala je Hristina novinarima nakon nastupa.

Istakla je da su njene pesme inspirisane ličnim iskustvima.

"Uvek je to inspiracija, ta stanja između bliskosti i otuđenosti u Kojima se često nalazimo“, navela je ona.

Dodaje da bi o svakom takmičaru imala šta da kaže jer su se svi istakli u određenom segmentu.

Inače, Hristina je poreklom iz Crne Gore, a publika ju je prvi put upoznala u takmičenju "Iks faktor". Prvu pesmu izdala je 2014. godine. Prošle godine objavila je prvi solo album "Bedem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.