Evrovizija 2017: Tijana Bogićević otkrila - Srbiji izmaklo finale za samo 3 poena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrovizija 2017: Tijana Bogićević otkrila - Srbiji izmaklo finale za samo 3 poena! VIDEO

Evrovizija 2017 završena je u subotu, a i dalje se priča o raznim skandalima. Tijana Bogićević je otkrila da je Srbiji finale izmaklo za samo 3 poena!

Tijana Bogićević, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji 2017, po povratku u našu zemlju, otkrila je nekoliko stvari i objasnila zašto se nismo plasirali u finale:"Krivo mi je što sam od Dankinje izgubila za samo tri poena. Saznala sam da je to bio glavni faktor. Smatram da nisam gubitnik i vraćam se kao pobednik. Ovo je jedno iskustvo za mene koje je jako posebno i mislim da se više neće ponoviti. Dala sam sve od sebe, kao i moj tim sa scene" izjavila je ona za "Blic".
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.