EVROVIZIJA OTIŠLA PREDALEKO - Saša Kovačević opleo po festivalu: Nikad to ne bih slušao

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 14:51

"EVROVIZIJA OTIŠLA PREDALEKO" - Saša Kovačević opleo po festivalu: "Nikad to ne bih slušao"

Oštar.

Pevač Saša Kovačević dotakao se Evrovizije koja se ove godine održava u Velikoj Britaniji, u Liverpulu.

Naime, Saša ističe da je gledao prvo polufinalno veče, ali da to nije nešto što bi on privatno slušao.

On je otkrio da je gledao nastup Luke Bleka, a onda dodao da pomenuto takmičenje više nije mesto gde se muzika prezentuje.

- Ispratio sam polufinalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veče. Ne mogu da kažem da je to nešto što bih privatno slušao. Evrovizija je otišla daleko, tamo je bitno da si potpuno drugačiji, da li stajlingom, muzikom ili vizuelnim efektima. Nije to više mesto gde se prezentuje muzika - rekao je Saša.

Podsetimo, ekipa Telegrafa nalazi se u ovom engleskom gradu gde pratimo dešavanja iz minuta u minut.

Luka na finalnoj večeri Evrovizije u Liverpulu, koje se održava sutra, nastupa pod rednim brojem pet, a predstaviće nam se numerom "Samo mi se spava".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.