EVROVIZIJA ĆE BITI PONIŠTENA?! Pobednička pesma je ukradena - isplivao snimak originalne numere?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 12:28

"EVROVIZIJA" ĆE BITI PONIŠTENA?! Pobednička pesma je ukradena - isplivao snimak originalne numere?! (VIDEO)

Prekršeno najvažnije pravilo ovog takmičenja?!

Sinoć je održano veliko finale Evrovizije 2023. u Liverpulu. Srbiju je na ovom muzičkom takmičenju prestavljao Luke Black, sa numerom "Samo mi se spava".

Pobedu je ove godine odnela predstavnica Švedske, Lorin, sa pesmom "Tattoo". Ona je na kladionicama važila za jednog od favorita, a sada se ispostavilo da su prognoze bile ispravne. Švedska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavnica je po drugi put osvojila prvo mesto na ovom takmičenju.

Međutim, sada su se usijale društvene mreže jer je primećena ogromna sličnost u melodiji između pobedničke pesme i numere koju je pevala ukrajinska pevačica 2005. godine.

Korisnici Tvitera komentarišu da je pesma "Tattoo" ukradena. Na pomenutoj mreži osvanuo je snimak ove pesme u originalnoj verziji, a izvodi je jedna ukrajinska pevačica.

Ukoliko se ispostavi da ova pesma nije pravljena namenski za "Evroviziju" već je samo otkupljena i prepevana, biće prekršeno jedno od glavnih pravila ovog muzičkog takmičenja.

Podećamo, ovo su pravila koja važe ukoliko neko želi da se prijavi da se takmiči na "Evroviziji":

Ostaje nam da vidimo da li će zbog ovoga Švedska snositi sankcije i da li će ovogodišnja "Evrovizija" biti poništena zbog kršenja važnog pravila.

Poslušajte i procenite sami kolika je sličnost među pesmama:

Toliko. #caosvima #ESC2023 #Loreen #Eurovision23 😱 pic.twitter.com/aSRt7S17M8

— Tik Tok Slagalica (@TSlagalica) May 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.