EUROSONG: Srbija je u finalu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Maj.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROSONG: Srbija je u finalu! (FOTO, VIDEO)

Predstavnica Srbije obezbedila plasman u finale koje će biti održano u subotu!

Eurosong u Izraelu, Srbija u finalu!

U prvom polufinalu, naša predstavnica Nevena Božović uspela je da se plasira u finale pesmom "Kruna". Ona će 18. maja pokušati da se izbori za pobedu na 64. izdanju takmičenja za najlepšu pesmu Evrope.

Ostale zemlje koje su prošle u finale su Grčka, Belorusija, Kipar, Estonija, Češka

Ukupno Eurosong >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove godine predstavlja nastupe 41 zemlje, od kojih će se 26 boriti u finalu u subotu uveče.



Izvor: YouTube/Eurovision Song Contest

EUROSONG: Ovako je izgledalo prvo polufinale uživo! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte fotke svih nastupa!

U drugoj polufinalnoj večeri nastupiće Albanija, Švedska, Azerbejdžan, Irska, Švajcarska, Austrija, Moldavija, BJR Makedonija, Norveška, Rusija, Letonija, Holandija, Rumunija, Hrvatska, Danska, Jermenija, Litvanija i Malta.

Kada je u pitanju glasanje "velike petorke", koja ide direktno u finale, za našu pesmu, u prvoj polufinalnoj večeri, moći će da glasaju i gledaoci iz Španije, Francuske i Izraela. U drugom polufinalu pravo glasa imaće i gledaoci iz Nemačke, Italije i Velike Britanije. Po deset najbolje plasiranih zemalja iz svakog polufinala plasiraće se u finale 64. Pesme Evrovizije.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.