E OVO JE ORGANIZOVANO GLASANJE U javnost isplivao snimak sa finala PZE, evo ŠTA SU RADILI Teya Dorini fanovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 14:29

" E OVO JE ORGANIZOVANO GLASANJE" U javnost isplivao snimak sa finala PZE, evo ŠTA SU RADILI Teya Dorini fanovi

Mlada pevačica predstavljaće našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji u Malemeu.

Veliko finale takmičenja "Pesme za Evroviziju" održano je pre nekoliko dana, a pobedu je odnela jedna od favorita, Teya Dora, sa pesmom "Ramonda". Iako je od finala prošlo punih pet dana, ova tema ne prestaje da bude najaktuelnija na svim mrežama.

Teya >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dora je bila favorit zajedno sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, a kako je Breskvicu numera "Gnezdo orlovo" plasirala na drugo mesto, njeni brojni fanovi su iskazali revolt i nezadovoljstvo ishodom takmičenja.

Nakon što su Breskvicini fanovi, u znak nezadovoljstva ishodom, najavili proteste ispred RTS-a, sada se oglasila i grupa ljudi koja je podržavala pobednicu.

Društvenim mrežama počeo je da kruži snimak Teodorinih fanova koji su u noći finala, tokom njenog nastupanja, pevali uglas sa njom i držali upaljene bliceve na svojim telefonima, što je atmosferu dodatno učinilo fantastičnom. U jednom trenutku se čuo i vrisak koji je dodatno pokazao koliko su njeni obožavalaci uzbuđeni.

- E, ovo se zove organizovano glasanje - jedan je od komentara.

Sta je ovo bog te imali call centar aman ?! pic.twitter.com/Xnb8pchgTI

— Hide Nakaa (@hidenakaaa) March 4, 2024

Podsećanja radi, Breskvica je odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju SMS glasovi publike, dok je Teya Doru do pobedničkog trona dovelo glasanje stručnog žirija. Budući da se glasanje baziralo na 50/50, odnosno 50% publika, 50% žiri, svi su se pitali i svaki bod i glas su bili važni.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.