Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024, 13:28

Poznati svi finalisti "Pesme za Evroviziju"

Drugo polufinale veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", biće održano večeras od 21 sat. Predstaviće se drugih 14 kompozicija od ukupno 28. Najboljih osam iz oba polufinala plasiraće se u veliko finale, koje je na programu 2. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte pjesme večerašnjih polufinalista "Pesme za Evroviziju"

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

Drugo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" počinje večeras u 21 čas, a na sceni će se pojaviti 14 izvođača od kojih će osam najboljih ići u finale koje će se održati u subotu, 2. marta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DRUGO POLUFINALNO VEČE "PESME ZA EVROVIZIJU 2024" Evo kada se emituje, ko učestvuje i gde možete gledati

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Predstavnika za ovogodišnju Evroviziju, Srbija će izabrati na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024". Prvo polufinalno veče održano je 27. februara, večeras je drugo polufinalno veče, a 2. marta će biti veliko finale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.