Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 06:30

„Demonizam, fuj!“ Fudbaler isprozivao hrvatskog predstavnika za Evroviziju

Hrvatska je večeras, na festivalu „Dora“, odabrala predstavnika na ovogodišnjoj „Evroviziji“, koja će se u maju mesecu održati u Malmeu.
Bejbi Lazanja (Foto: Screenshot TV HRT) • HRT / screenshot


Pevač Bejbi Lazanja je sa pesmom „Rim Tim Tagi Dim“ dobio najviše glasova publike i žirija, a na sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se pojavio sa mejk-apom, u specifičnom kostimu sa lancima.
Publika je Bejbi Lazanji dala čak 247 bodova, a on je važio za favorita od početka takmičenja zbog nesvakidašnjeg nastupa i pesme koja pomalo podseća na Ramštajn.
U glasanju na „Dori“ je učestvovao žiri iz četiri centra tamošnje državne televizije – Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke, kao i žiri iz četiri evropske zemlje – Nemačke, Ukrajine, Islanda i Italije.
Iako su mnogi oduševljeni njegovom pobedom, sa ovim se nimalo ne slaže hrvatski fudbaler Dejan Lovren.
Dejan Lovren (Foto: Instagram/dejanlovren06)
– Ubedili su vas da ste za ovo glasali. Demonizam! Fuj – napisao je Dejan na Instagramu.
Dejan Lovren se, podsećanja radi, našao u jeku skandala zbog supruge i njenog navodnog ljubavnika, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: S.. AFERA: Majka drvoseče ljubavnika: On je zauzet sa drvima, nema vremena za komentar!
Dejan Lovren (Foto: Instagram/dejanlovren06)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NEPRIJATNO Na izboru za odlazak na Evroviziju desio se VELIKI PROPUST - publika zbunjeno tapše, voditelj se brže-bolje izvinio svima

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Hrvatska je sinoć, na takmičenju "Dora", odabrala predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji", koja će se u maju mesecu održati u Malmeu. Bejbi Lazanja je sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" dobio najviše glasova publike i žirija, a na sceni se pojavio sa mejk-apom, u specifičnom kostimu sa lancima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.