Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 18:51

"DIGLA SE PEVELIKA PRAŠINA OKO NEČEGA ŠTO NIJE VAŽNO" Vojaž brutalno o Breskvici, njenoj pesmi i protestima: "Meni je bolja Teya Dora i Ramonda"

Mihailo Veruović Vojaž sleteo je u Beograd, a tom prilikom smo ga na aerodromu pitali za "Pesmu Evrovizije" i njegovu bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je na ovom takmičenju osvojila drugo mesto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRIJAVIĆU SE I JA SLEDEĆE GODINE" Ivica Dačić komentarisao Teya Doru i Breskvicu, pa se našalio: "I meni je možda ova pesma bila lepša"

Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 10:00

Nakon održane "Pesme za Evroviziju" podigla se velika prašina oko pobednice ovog muzičkog takmičenja Teya Dore i Anđele Ignjatović Breskvice koja je osvojila drugo mesto, a celu situaciju je prokomentarisao i Ivica Dačić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.