DETALJI O KOJIMA NIKAD NIJE PRIČALA: Marija Šerifović otkrila svoj stav o religiji!

Izvor: Press, 21.Nov.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI O KOJIMA NIKAD NIJE PRIČALA: Marija Šerifović otkrila svoj stav o religiji!

Poznata pevačica ne voli da previše ističe značaj vere u svom životu, ali je sada odlučila da otvori dušu i otkrije detalje o kojima nikada nije pričala.
Marija Šerifović (33) ne krije da jeste religiozna, ali na svoj način, te je za Hello otkrila šta joj je blisko srcu. "Verujem u znakove, verujem da nešto što se u tom trenutku učini kao slučajnost ima smisao, naročito ako ste vernik", jasna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je bila naša jedina pobednica na Evroviziji, te je dodala:
"Neke krupne stvari apsolutno se dešavaju sa razlogom. Morale su da se dogode, na ovaj ili onaj način, to govorim na osnovu životnog iskustva. Nemam astrologa, ni numerologa, ni savetnika tog tipa. Jedini savetnik mi je Šerifović Marija", rekla je pevačica.
"Radili su mi je neki ljudi, ali ne pridajem tome prevelik značaj. Nemam ni živaca ni vremena da slušam da mi danas neko priča šta će biti za godinu-dve, a kamoli da to zapisujem, pamtim ili da se prisećam. Uostalom, lako je napraviti natalnu kartu javnoj ličnosti kao što sam ja ", zaključila je Marija.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.