Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 08:31

DEČKO BRESKVICE JE POLICAJAC Plasirala se u finale Beovizije 2024, a momak joj je ceo u mišićima i 8 godina je stariji od nje - evo kako su se upoznali

Poslednjih nekoliko nedelja Breskvica je privukla veliku pažnju pesmom "Gnezdo orlovo" sa kojim se takmiči na "Pesmi za Evroviziju", na kojoj se sinoć plasirala u finale.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama": Sloba Radanović podržao Breskvicu: "Ako ona ne ode, to će biti NAJVEĆA NEPRAVDA"

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Pevač Sloba Radanović podržao je Anđelu Ignjatović Breskvicu koja se na "Pesmi za Evroviziju 22024" plasirala u finale sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.