Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 21:31

ĆERKA NAŠE POPULARNE MANEKENKE NASTUPA NA "BEOVIZIJI 2024" Iva je sarađivala sa Džejsonom Derulom, studirala u Berlinu, pa se VRATILA U BEOGRAD

Kantautorka Iva Mišović (28), u muzičkom svetu poznatija kao Iva Lorens, nastupa večeras na “Pesmi za Evroviziju” sa numerom “Dom”. Samom pesmom govori o odlasku u inostranstvo i ostvarivanju nekih svojih ciljeva, a zatim povratku u svoju zemlju. Kroz pesmu je donekle predstavila i svoj privatni život.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAĐA TERZIĆ JE ĆERKA POZNATOG REDITELJA Njegove serije i filmove obožavate da gledate, a ona se večeras takmiči na "BEOVIZIJI 2024"

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Nađa Terzić, publici poznatija pod imenom Nadia, nastupila je večeras sa pesmom "Sudari" na "Pesmi za Evroviziju". Inače ona se i prošle godine takmičila sa pesmom "Devojka tvog dečka", te joj je ovo drugi put da učestvuje na Beoviziji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.