Izvor: Piplmetar.rs, 02.Mar.2024, 21:32

Breskvica za finale prirpemila veliko iznenađenje: Promenila je jedan bitan detalj na sebi

N. L.


Velika „polemika“ na mrežama digla se oko krila koje je Breskvica nosila na ramenima

Foto: RTS printskrin


Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica večeras će, 2. marta, nastupiti u finalu „Pesme za Evroviziju“ u nadi da će odneti pobedu i biti srpska predstavnica u Malmeu.
Njen nastup u prvoj polufinalnoj noći privukao je veliku pažnju, a posebno njen kostim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i detalji koje je ponela.
Velika „polemika“ na mrežama digla se oko krila koje je Breskvica nosila na ramenima, a upravo za nastup u finalnoj noći – krila je zamenila.
Naime, ona je u dogovoru sa svojim timom odlučila da promeni krila, pa je tako umesto malenih krila oko ramena, sada spremila znatno veća.
Ona će krila nositi sada na leđima, a kako izgledaju pogledajte u galeriji.
Pesma „Gnezdo orlovo“, kojom će Anđela Ignjatović Breskvica večeras u finalu „Pesme za Evroviziju“ pokušati da pobedi i postane predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu izazvala je brojne reakcije.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANAC ZBOG BRESKVICE RAZVUKAO SRPSKU ZASTAVU Snimao se uz "Gnezdo orlovo" i poslao jasnu poruku

Izvor: Blic, 02.Mar.2024

Anđela Ignjatović Breskvica izvela je večeras, u finalu "Pesme za Evroviziju 2024" numeru "Gnezdo orlovo", koja je, kako je ona već više puta rekla, "pre svega patriotska".

Nastavak na Blic...

Breskvica očekuje pobedu

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 00:43

Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se nakon svog nastupa u finalu Pesme za Evroviziju..."Imala sam tremu, ali mi je ovog puta bilo lakše. Bila sam sigurnija u sebe. Nadam se pobedi kao i svi ovde", rekla je Breskvica...Njena pesma "Gnezdo orlovo" jedan je od glavnih favorita za večerašnju pobedu...Pročitajte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.