Breskvica stigla u Beograd i odmah ODBRUSILA Vojažu: Evo šta je poručila bivšem dečku - žestoko poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:35

Breskvica stigla u Beograd i odmah ODBRUSILA Vojažu: Evo šta je poručila bivšem dečku - žestoko poručila

Nakon što je reper po drugi put istakao da je Teya Dorina pesma bolja, pevačica iznela svoj stav.

Anđela Ignjatović Breskvica, stigla je iz Ciriha u kojem je imala zakazan nastup u isto vreme kada se održavao i protest podrške za nju ispred "RTS-a".

Breskvica, je na beogradskom aerodromu ponovo prokomentarisala svoje učešće na "Pesmi za Evroviziju", te se dotakla odnosa sa Teya Dorom, pobednicom pomenutog takmičenja.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadala sam se da ću da odem, kao i mi svi, ali nisam razočarana - rekla je pevačica.

 Nas dve smo super, top smo, čujemo se. Internet me uopšte više ne zanima. Iskreno, radim, imam mnogo posla... - dodala je.

Iako je već nekoliko puta iznela svoj stav o protestima podrške koji su organizovali njeni fanovi, odlučila je da još jednom da komentar.

- Nisam videla, jer sam u tom trenutku letela. Nisam ispratila, nemam blage veze šta se desilo. To dvoje meni znače koji su se pojavili jer me podržavaju. Rekla sam da sam završila sa tom temom - izjavila je Breskvica.

Takođe, ona je ovom prilikom odgovorila svom bivšem dečku reperu Mihajlu Veruoviću Vojažu, koji je takođe izneo svoj stav o skupu ispred "RTS-a", ali i ponovo istakao da je "Ramonda" njegov favorit.

- Dobro. I moj favorit je otišao -  odbrusila je Ignjatovićeva.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U strahu je da će je DEČKO OSTAVITI" Breskvica na udaru javnosti nakon PZE, a sada su je zadesile i NEVOLJE U RAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 11:31

Mlada pevačica je već dugo u vezi sa inspektorom koji je čuva i prati na njenim nastupima...Anđela Ignjatović Breskvica je već dve godine u vezi sa policajcem Nikolom, koji je osam godina stariji od nje...On zbog svog posla ne voli da se eksponira u javnosti i jako mu smeta kada bude uslikan,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.