Breskvica se oglasila o najavljenom okupljanju: I treba da se protestuje...

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 13:48

Breskvica se oglasila o najavljenom okupljanju: "I treba da se protestuje..."

Fanovi Anđele Ignjatović Breskvice, nezadovoljni izborom predstavnika na Pesmi Evrovizije, na društvenim mrežama danima unazad najavljuju okupljanje ispred zgrade RTS-a,

Nakon što je, uprkos manjem broju glasova publike Teya Dora pobedila, fanovi Breskvice su svoje nezadovoljstvo prelili na društvene mreže, gde danima unazad najavljuju protest ispred zgrade RTS-a.

Breskvica je izjavila za Kurir da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "neće ništa nikome da brani" kada su je upitali o protestu koji je najavljen za danas u 18 časove.

"Prvo, neću nikome ništa da branim, treba da se protestuje", rekla je mlada pevačica.

Breskvica je dodala i da nema ništa protiv Teya Dora, već da se poštuju i podržavaju:

"Ne znam zašto javnost ima takvu sliku, mi smo se podržavale od samog početka, to su naši fanovi koji se podele, to tako funkcioniše, ali smatram da je očigledno koliko se podržavamo i gotivimo Od početka moje karijere, kada god objavim ili kažem nešto, pojave se ljudi koji me podržavaju, kao i oni koji me ne podržavaju. To mi nije ništa strano".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEDAN, DVA… - I TO JE TO Na protestu ispred RTS-a povodom “odbrane” Breskvice PUSTINJA, dvojica muškaraca se jedini pojavili

Izvor: Blic, 09.Mar.2024

Na društvenim mrežama danima se najavljivao protest ispred RTS-a zbog toga što Anđela Ignjatović Breskvica nije pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024" sa numerom "Gnezdo orlovo".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.