Breskvica pokazala pravo lice: Sajsi MC ne može da oprosti dodeljenu nulu, pa osporila njen kredibilitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 02:49

Breskvica pokazala pravo lice: Sajsi MC ne može da oprosti dodeljenu nulu, pa osporila njen kredibilitet

Očekivana reakcija...

Na društvenim mrežama ne prestaje da se priča i piše o Breskvici, koja je na festivalu "Pesma za Evroviziju" od članice žirija Sajsi MC dobila nula poena.

Sajsi nije želela preterano da komentariše haos na društvenim mrežama, već je jasno stavila do znanja svima da je u žiri pozvana s razlogom, te da ima pravo na svoj stav i odluku kom učesniku će koliko poena dodeliti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na mrežama mnogi pišu da je Breskvicu oštetila i Marija Šerifović, koja joj je ipak dala poene - četiri, a mlada pevačica je bez dlake na jeziku, posle čitave drame, odgovorila na škakljivo pitanje Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

- Šta bi radije, popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC? - pitao je Ognjen, a Breskvica je svojim odgovorom uputila direktnu provokaciju na račun Sajsi MC.

- Pa, sa Marijom, jer smatram da ona ipak može da mi da neki savet o pevanju - rekla je Breskvica, na čije reči su reagovali svi u studiju.

Ovim odgovorom Anđela Ignjatović je pokazala koliko ne poštuje svoju koleginicu i koliko ju je zabolela dodeljena nula, a nema sumnje da se bura oko "Orlovog gnezda" nastavlja...

Srbija Danas/ A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.