Breskvica o PZE: Zatvaramo tu temu zauvek FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 12:01

Breskvica o PZE: Zatvaramo tu temu zauvek FOTO

Anđela Ignjatović Breskvica bila je jedan od favorita za pobedu na ovogodišnjem takmičenju Pesma za Evroviziju, ali joj je pobeda zamalo izmakla.

Naime, iako je imala najveći broj glasova publike, Breskvica je bila drugoplasirana, dok je pobedu odnela Teya Dora koja će nas sa pesmom "Ramonda" predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji u Švedskoj.

Zbog toga su Breskvičini fanovi ljuti, pa i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje gore društvene mreže, a bura oko izbora za Pesmu za Evroviziju ne jenjava. Zato je Breskvica odlučila da jednom za svagda zatvori tu temu.

Ona je na svom Instagram profiilu objavila snimak sa sinoćnjeg nastupa na kojem peva pesmu "Gnezdo orlovo", pesmu sa kojom se takmičila, a publika je sa njom peva uglas.

"Za mene ovo znači pobeda i ovime zatvaramo tu temu zauvek na mom profilu", kratko i jasno je napisala pevačica u okviru ovog snimka.

Podsetimo, Anđelini fanovi dogovarali su protest za 9. mart ispred zgrade RTS, međutim, došlo ih je svega nekoliko, zbog čega se mnogi na društvenim mrežama šale na konto toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.