Breskvica JAVNO optužena za PREVARU - Pevačica odmah OŠTRO odgovorila: Bruka je vaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 09:32

Breskvica JAVNO optužena za PREVARU - Pevačica odmah OŠTRO odgovorila: "Bruka je vaša"

Anđela Ignjatović Breskvica, finalistkinja "Pesme za Evroviziju", optužena je da manipuliše glasovima, ali njen odgovor na to stigao je brzo.

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, plasirala se u finale "Pesme za Evroviziju" još u prvoj polufinalnoj večeri.

Breskvica se još pre početka takmičenja, svojom pesmom "Gnezdo orlovo" istakla kao jedan od apsolutnih favorita. Iako je prošlo skoro tri dana od njenog predstavljanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentari na društvenim mrežama ne jenjavaju.

48 sati pre početka finalne večeri, na društvenoj mreži "Iks", pojavila se prepiska nepoznatog, izvora iz koje se bi se moglo zaključiti da takmičarka na neki način manipuliše glasovima.

- Da li je neko zainteresovan da radi u subotu? Mogu i devojke i muškarci, posao traje od 20:30h do 23:30h, potrebno je da u određeno vreme sa sim kartica koje dobijete pošaljete sms poruke, glasanje je u pitanju za Beoviziju. Čim prođe glasanje možete ići uz uvid da ste poslali pravi broj. Dnevnica je 2000rsd, obezbeđeno je piće. Lokacija jedan hotel na Banovom Brdu. Ko se odluči nek se javi privatno detaljno ću objasniti - glasi prepiska.

- Ma je li to stvarno postoje botovi za PZE. Ljudi, voćkica je izgleda stvarno državni projekat - napisao je korisnik ove društvene mreže koji je podelio prepisku.

Iako se u spornoj poruci nigde konkretno ne navodi kome su namenjeni glasovi, publika je takođe posumnjala da jeste reč upravo o Breskvici. Jedan od razloga za takav stav jeste podatak da se pevačicina muzička kuća "Generacija Zed" nalazi upravo na Banovom Brdu, kako navode korisnici"Iksa", u komentarima.

Ovakve optužbe povredile su mladu umetnicu, te je odlučila da ipak ne prećuti ovaj napad na nju. Breskvica se, na ovu temu, juče oglasila putem svog Instagram profila.

- Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koje mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi samo neka časno pobedi - napisala je Breskvica na svom Instagram storiju.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.