Albina o španskoj predstavnici: Previše lepa i zgodna žena da bi pobedila na Evroviziji

Izvor: B92, 17.Maj.2022, 13:00

Albina o španskoj predstavnici: Previše lepa i zgodna žena da bi pobedila na Evroviziji

Albina Grčić podelila je na Tviteru svoje mišljenje o španskoj predstavnici na Evrosongu Šanel Terero i tom prilikom se osvrnula i na profil muzičara koji može da bude pobednik na pomenutom takmičenju.

"Sad opet gledam nastup Šanel na Eurosongu… Nema dalje!", započela je oduševljeno Albina, koja je prošle godine predstavljala Hrvatsku na Evrosongu.

Snimak je razotkrio: Predstavnica Španije na Evroviziji ljubi devojku VIDEO
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Lepe, zgodne, talentovane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvek će biti kritikovane, da li je loše otpevala jedan ton, da li je nešto pogrešno izjavila i da li joj je izvirila noga ili zadnjica", napisala je.

Albina se nedavno našla na udaru kritika zbog video-snimka koji je objavila na svom profilu na Tiktoku nakon ispadanja Mije Dimšić u polufinalu Evrosonga.

Inače, Mia Dimšić u polufinalu je završila na 11. mestu, baš kao što je i prošle godine Albina.

Evrovizija 2022 – pobednik Ukrajina, Srbija peta

Španska predstavnica Šanel u finalu je zauzela treće mesto, odmah iza Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.