Izvor: Danas, 05.Mar.2024, 20:42

„Ako nova revolucija treba da počne zbog Breskvice, onda neka tako bude“: Sagovornici Danasa o protestu za podršku pevačici

Finale takmičenja Pesme za Evroviziju održano je u subotu drugog februara, a dve finalistkinje podelile su Srbiju po pitanju toga ko treba da nas predstavlja u Malmeu. Teya Dora, ovogodišnja pobednica odnela je pobedu nakon glasanja stručnog žirija, dok je njena "rivalka" Breskvica, osvojila najviše glasova publike. Nakon što je Breskvica osvojila drugo mesto na ovom takmičenju, na društvenim mrežama osvanuo je poziv na protest zakatan za 9. mart ispred zgrade RTS-a u znak podrške drugoplasiranoj.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.