ACA LUKAS PUŠTEN IZ BOLNICE: Evo kako se pevač sada oseća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 20:31

ACA LUKAS PUŠTEN IZ BOLNICE: Evo kako se pevač sada oseća!

Stigao ga je umor!

Pre par dana kao bomba je odjeknula vest da je Aca Lukas zadržan na bolničkom lečenju u Urgentnom centru zbog komplikacija sa zdravljem.

Pevač se ubrzo oglasio, kako bi uverio zabrinute fanove da je sa njim sve u redu i da je samo malo iscrpljen zbog velike količine nastupa u prethodnom periodu.

Kako saznaje "Hype.tv" Aca Lukas je danas napustio bolnicu i puni baterije za nove radne popbede kod svoje kuće.

- Lukas je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuće odmara se pred poslednje pripreme za izbor predstavnika Srbije na Evroviziji. Mnogo je nastupao poslednjih godinu dana. Od prošlog proleća nema slobodan dan izdao je jedan album, drugi je u procesu snimanja, dosta pesama i spotova je izašlo. Koliko god sve to bilo lepo, i te kako iscrpljuje čoveka. Aca je dobro iskoristio je ovih par dana za odmor i za rutinske preglede. Hvala svima koji brinu, a posebnu zahvalnost dugujemo lekarima KC Srbije koji su dali sve od sebe da se Aca što pre vrati svakodnevnim obavezama u punoj snazi - rekli su iz tima Ace Lukasa.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.