ABBA razmišlja o ponovnom okupljanju

Izvor: Politika, 10.Nov.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABBA razmišlja o ponovnom okupljanju

FRANKFURT – Švedska pop grupa ABBA razmišlja o ponovnom okupljanju iduće godine, povodom 40 godina od osnivanja sastava.

Nekadašnja članica legendarne grupe, pevačica Agneta Faltskug rekla je za nemački nedeljnik Velt am zontag da svakako razmišljaju o povratku, da imaju ideju da na neki način obeleže godišnjicu, ali da još nisu odlučili kako.

Švedski bend bio je aktivan od 1972. do 1982. Pored Faltskug, članovi grupe bili su Bjern Ulveus, Beni Anderson i Ani-Frid >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Lingstad.

Sa pesmom „Waterloo” 1974. ABBA je pobedila na Evroviziji, a pamte je i po hitovima poput „Dancing Queen”, „SOS”, „Mamma Mia”, „Money, Money, Money”, „Take A Chance On Me” i drugim.

Beta

objavljeno: 10.11.2013.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABBA se ponovo okuplja?

Izvor: Blic, 10.Nov.2013

Švedska pop grupa ABBA razmišlja o ponovnom okupljanju iduće godine, povodom 40 godina od osnivanja sastava...Nekadašnja članica legendarne grupe, pevačica Agneta Faltskug rekla je za nemački nedeljnik "Velt am zontag" da svakako razmišljaju o povratku, da imaju ideju da na neki način obeleže...

Nastavak na Blic...

Ponovo zajedno: Grupa Abba najavila okupljanje povodom rođendana pesme “Waterloo”

Izvor: Svet, 10.Nov.2013

Članovi legendarne švedske grupe Abba ponovno se okupljaju i to povodom 40. godišnjice objavljivanja njihovog prvog hita ‘Waterlo” kojim su 1974. godine pobedili na Evroviziji u Brajtonu. Jedna od članica, Agneta Faltskog (63), najavila je okupljanje benda. Mnogi su nas bezuspešno nagovarali...

Nastavak na Svet...

Aba opet na okupu

Izvor: Dzungla.org, 10.Nov.2013

ŠVEDSKA pop grupa “ABBA” razmišlja o okupljanju sledeće godine, povodom 40 godina od osnivanja. Nekadašnja članica Agneta Faltskug otkrila je za jedan nemački nedeljnik da sa kolegama razmišlja o povratku na scenu i da imaju ideju da na neki način obeleže godišnjicu, ali da još...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.