Srbija bira predstavnika za Evroviziju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bira predstavnika za Evroviziju

Večeras, u 21 sat, u velikom studiju RTS-a u Košutnjaku biće izabran predstavnik Srbije na ovogodišnjem Evrosongu koji se odražava od 10. do 14. maja u Diseldorfu. U konkurenciji su grupa "Briz", koja peva pesmu "Ring, ring, ring" Kornelija - Bate Kovače, numeru "Čaroban" Kristine Kovač pevaće mlada i neafirmisana pevačica Danica Radojčić Nina, dok će kompoziciju "Idemo dalje" izvesti Aleksandra Kovač, autor pesme.

Sve pesme će se pevati uživo, a konačnu odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o pobedniku doneće gledaoci kraj malih ekrana koji će SMS glasovima izabrati ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. U revijalnom delu programa nastupiće brojne zvezde iz Srbije i regiona Nina Badrić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Karolina Gočeva, Tanja Banjanin, Ana Stanić, kao i glumci Sergej Trifunović, Milan Kalinić i Mina Lazarević.

- Čija god pesma da ode na Evrosong u Diseldorf, siguran sam da će kvalitet naše pesme biti na pristojnom nivou. Evropa ima šta da vidi od Srbije i bez bljuvanja vatre i talambasa - reako je Kornelije Kovač.

Njegova ćerka Kristina priznaje da je pevačicu Ninu otkrila slučajno na Jutjubu. Njena starija sestra Aleksandra kaže da nije uspela da pronađe adekvatnog izvođača za svoju pesmu, pa je odlučila da sam stane pred mikrofon. Muziku za snažnu i emotivnu baladu "Idemo dalje" napisla je na stihove svoje pokojne majke Spomenke.
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban,   Evrovizija 2015

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.