Popović:  Nisam u svađi sa Stankovićem

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Nisam u svađi sa Stankovićem

Zvezda „Granda“ Milan Stanković po povratku sa „Evrovizije“ u Oslu, gde je zauzeo 13. mesto, nije se pojavljivao u emisijama „Grand produkcije“, što je podstaklo spekulacije da je došlo do svađe čelnog čoveka produkcije Saše Popovića i mlađanog pevača.

Pre same „Evrovizije" Milanov nastup je „Grand" podržao i Stankovića je pratio producent te kuće Žika Jakšić. Milan se čak direktno iz Osla uključio u „Grandovu" emisiju i preneo svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utiske. Po povratku iz Norveške, iako su svi očekivali da će prvi Milanovi nastupi takođe biti u „Grandu", to se nije desilo, a odmah je počelo da se šuška o sukobu Popovića i Stankovića. Spominje se nekoliko razloga, od kojih je jedan da se Stankoviću nisu dopale aktivnosti koje je „Grand" za njega pripremio posle „Evrovizije", te da želi sam da brine o svojoj karijeri. Čelni čovek „Granda" Saša Popović za „Blic" demantuje da ima bilo kakvog sukoba.

- Nema nikakvih problema sa Milanom, jedini razlog zašto nije gostovao u emisijama jeste taj da je bio umoran po povratku iz Osla. Milan će ubrzo ponovo biti gost u „Grand" studiju, a ja sam, inače, veoma zadovoljan njegovim nastupom u Oslu i time kako je prihvaćena pesma. Na kraju krajeva, mi imamo ugovor s Milanom u kojem je sve regulisano, tako da nema istine u pričama da se neki delovi njegovog ugovora sa RTS-om potiru sa našim - kaže Saša Popović.

Duška Vučinić-Lučić, portparol RTS-a, kaže da su se Milanove obaveze prema ovoj medijskoj kući završile sa povratkom iz Osla.

- Da je Milan pobedio na „Evrosongu", imao bi obavezu prema RTS-u narednih godinu dana, a pošto to nije bio slučaj, on prema nama nema nikakve obaveze, kao ni mi prema njemu - objasnila je Duška.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILAN STANKOVIĆ LETI IZ GRANDA?!

Izvor: Kurir, 10.Jun.2010

Milan Stanković je izbačen iz „Grand“ produkcije! Ova informacija juče se pojavila na nekoliko sajtova koji redovno prate estradna dešavanja, a kao razlog za sankcije koje..Milan Stanković je izbačen iz „Grand“ produkcije!..Ova informacija juče se pojavila na nekoliko sajtova koji redovno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.