Milan Stanković nastupa sedmi na Pesmi Evrovizije

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković nastupa sedmi na "Pesmi Evrovizije"

Predstavnik Srbije Milan Stanković sa pesmom "Ovo je Balkan" nastupiće sedmi po redu u prvom polufinalu takmičenja "Pesma Evrovizije", 25. maja u Norveškoj, odlučeno je danas na sastanku šefova delegacija zemalja učesnika u Oslu.

Kako je navedeno u saopštenju RTS-a, delegacija Srbije imala je sreću da na početku žreba izvuče takozvani "wild card", koji omogućava samo jednoj zemlji da izabere redni broj pod kojim će nastupiti njen predstavnik u polufinalu "Evrosonga".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
S obzirom na to da je prvim žrebanjem u januaru odredjeno da srpski predstavnik nastupa u prvoj polovini prvog polufinala, predstavnici naše delegacije mogli su da se opredele za jednu od prvih osam pozicija nastupa i izabrali su broj sedam, što je ispraćeno burnim aplauzom.

Takmičenje za izbor "Pesme Evrovizije", 55. po redu, održaće se od 25. do 29. maja u "Telenor areni" u Baerumu, nadomak Osla.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.