Jelena favorit!

Izvor: Blic, 23.Mar.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena favorit!

Uoči Evrosonga, koji se od 20. do 24. maja održava u Beogradu, najveće evropske kladionice su već objavile kvote za klađenje ko će pobediti na Pesmi Evrovizije, a trenutno, najveći favoriti su Jelena Tomašević, ukrajinska pevačica Sirušo i Dastin, predstavnik Irske.

Po procenama kladionica, najveće šanse za pobedu ima Srbija sa kvotom 5,8 (na 10 uloženih dobijate 58 dinara), a drugo mesto dele Jermenija i Irska sa kvotom 6,1. Odlično se kotiraju i Rusija (6,6) i Ukrajina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (6,8), a među prvih deset nalaze se i Švedska (11,8), Bugarska (17), Rumunija (18,5), Grčka (18,5) i Letonija (20).

Od zemalja bivše Jugoslavije, najbolje je kotiran Elvir Laković Laka sa prosečnom kvotom 23, a najmanje šanse (kvota 160) za pobedu imaju San Marino i Crna Gora...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.