Hrvatska predstavnika na Evroviziji bira u rialitiju

Izvor: Blic, 08.Nov.2010, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska predstavnika na "Evroviziji" bira u rialitiju

Hrvatska će od ove godine birati predstavnika za “Pesmu Evrovizije” u rialiti šou koji će trajati dva meseca, po uzoru na nemački i švedski izbor.

Nakon osamnaest godina biranja predstavnika za najpopularnije evropsko muzičko takmičenje kroz festival "Dora”, u Dizeldorf gde se 2011. održava "Evrosong” otićiće kandidat koji uspe da izađe kao pobednik iz sedam šou emisija koje će se emitovati na HTV-u.

- Počeli smo opsežne pripreme za veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i potpuno novi projekt vezan za takmičenje hrvatske pesme za "Evroviziju” 2011. godine. S podnaslovom "Idemo na Evrosong - Dora 2011.”, Zabavni program HTV-a, uz pomoć Hrvatskog radija i "Glazbene proizvodnje”, prirediće serijal od sedam velikih subotnjih šou programa. Na Dori 2011. bira se izvođač koji će nas predstavljati na "Evrosongu” u Dizeldorfu, a što se kompozicija tiče, HRT će ih posebno naručiti - kazala je za hrvatske medije Elizabet Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a.

Svih sedam emisija će se emitovati uživo iz studija HTV-a, a o najboljima će odlučivati gledaoci i slušaoci HRT-a. Uskoro će u Hrvatskoj biti održan i veliki kasting na kome će biti izabrani kandidati za ovo takmičenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska bira predstavnika za "Pesmu Evrovizije" u rialitiju

Izvor: Svet, 08.Nov.2010

Hrvatska će od ove godine birati predstavnika za "Pesmu Evrovizije" u rialiti šou koji će trajati dva meseca, po uzoru na nemački i švedski izbor. Nakon osamnaest godina biranja predstavnika za najpopularnije evropsko muzičko takmičenje kroz festival "Dora", u Dizeldorf gde se 2011. održava "Evrosong"...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.