Hrvatice kopiraju Mariju Šerifović!?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2010, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatice kopiraju Mariju Šerifović!?

Grupa Feminem, koja brani boje šahovničara na Evroviziji u Oslu, prekopirala je pobedničku koreografiju Marije Šerifović od pre tri godine. Atraktivne devojke, koje su pre dve godine učestvovale i na nacionalnom izboru za bosanskog predstavnika, pozajmile su način izlaska na scenu, korake i prepoznatljivo srce s kojim je Srbija trijumfovala u Helsinkiju.

Hrvatski tim je prvobitno iscrtao simbol ljubavi na rukama pevačica, a kako je to stopostotno kopiranje ideje srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tima od pre tri godine, odluka je u minut do dvanaest preinačena u to da se srce iz delova donese na scenu, gde će se spojiti.

"Svaka koreografija je manje-više slična, a to što ste vi uvideli da se u nekim momentima poklapamo sa Šerifovićevom može se okarakterisati kao slučajnost", kaže Neda Parnać, jedna od tri pevačice Feminema.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.